Politika o privatnosti
Home

Politika o privatnosti

Politika o privatnosti

Ovom se izjavom obvezujemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koji nam se pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu podataka koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako te podatke koristimo i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili.

Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi sa prikupljanjem i korištenjem vaših podataka kada posjetite našu web stranicu.

Voditelj obrade osobnih podataka je Lanterna restaurant and apartments,, predstavnik voditelja obrade podataka je Marija Bobić.

Lanterna restaurant and apartments prepoznaje i cijeni vaše pravo na povjerljivost podataka i obvezuje se očuvati sigurnost podataka koje prikuplja putem www.lanterna.hr .

Lanterna restaurant and apartments prikuplja, obrađuje i pohranjuje vaše osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka EU (GDPR) i ostalim važećim propisima. Podaci se neće prosljeđivati ​​trećim stranama niti odvoditi u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za obavljanjem ugovorenih usluga (npr. Smještaj, zrakoplovna kompanija, prijevoznik, osiguranje).

Smatrat ćemo da daljnja upotreba www.lanterna.hr  predstavlja vaše prihvaćanje svih dolje opisanih uvjeta.

Vaši osobni podaci prikupljaju se i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Lanterna restaurant and apartments, bilo slanjem upita ili mrežnom rezervacijom (prilikom slanja upita ili mrežne rezervacije koristit će se osobni podaci kao što su: ime, adresa, telefonski broj , e-mail, datum rođenja) ili korištenjem www.lanterna.hr.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u papirnatom i elektroničkom obliku, a primjenjuju se sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječilo kršenje osobnih podataka.

Lanterna restaurant and apartments primit će e-poštu s vašim osobnim podacima samo u svrhu ispunjavanja vaših zahtjeva. Evo mogućih dodatnih okolnosti u kojima ćemo vaše podatke podijeliti s ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe u koje koristimo vaše podatke:

Prilikom rezervacije smještaja, transfera ili drugih usluga, Lanterna restaurant and apartments bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. Ime, adresa, kontakt telefon, adresa e-pošte itd.) I podaci druge usluge korisnici (npr. ime, datum rođenja).

Samo potrebni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji smještaja, prijevoza, hrane, osiguranja, vodiča i pratitelja na putovanju.

Podaci o plaćanju (npr. Broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su zaštićeni i bit će dostupni samo bankama ili izdavačima kartica radi odobrenja plaćanja.

Imajte na umu da je slanje upita na www.lanterna.hr dopušteno samo osobama starijim od 18 godina.

www.lanterna.hr sadrži veze do drugih internetskih stranica (npr. Facebook, Instagram, putničke agencije, prijevoznici – Booking.com, Hotels.com, Tripadvisor.com), vremenske prognoze, softver za rezervaciju Phobs-a).

Sukladno tome, upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir da korisnike da pročitaju Izjavu o privatnosti svake web stranice kojoj pristupaju.

Lanterna restaurant and apartments ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti spomenutih internetskih stranica. Stoga potičemo korisnike da pročitaju Izjavu o privatnosti svake web stranice kojoj pristupaju.

Podaci za kontakt, poput imena i adrese e-pošte, neophodni su u slučaju da želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Lanterna restaurant and apartments. Promotivni materijali uključuju informacije o uslugama i posebne ponude i biltene.

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva za uklanjanje s popisa digitalnog marketinga na  info@lanterna.hr.

Politika korištenja kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristiti.

Važno je pročitati sadržaj politike kolačica kako biste razumijeli što su kolačići, kako ih koristimo, koje su vrste kolačića koje koristimo tj. koje informacije skupljamo koristeći kolačiće i kako su informacije koje od Vas uzimamo korištene te kako kontrolirati dopuštenja koja nam date.

Za više informacija o tome kako koristimo, pohranjujemo i držimo Vaše osobne podatke sigurnima pogledajte tekst Pravila o privatnosti. U bilo kojem trenutku možete promijeniti Vaše postavke Deklaracije o kolačićima za našu web stranicu.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeću domenu: www.lanterna.hr

Kolačići su mali tekstualni fileovi koji se koriste kako mi se pohranile male količine informacija. Kolačiće čuvamo na Vašem kompjuteru ili pametnom telefonu kada otvorite ovu stranicu u svom pregledniku.

Ti kolačići nam pomažu kako bi ova stranica ispravno funkcionirala, kako bi bila sigurnija, kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo i kako bismo razumjeli bolje kako različiti djelovi stranice funkcioniraju te gdje možemo unaprijediti stranicu.

Poput većine online servisa, naša web stranica koristi kolačiće prvog i trećeg reda u razne svrhe. Kolačići prvog reda su potrebni kako bi stranica ispravno funkcionirala i oni ne prikupljaju vaše osobne podatke.

Kolačići trećeg reda se koriste kako bismo razumjeli kvalitetu naše stranice te kako ona funkcionira, na koji način korisnici koriste našu stranicu, oni pomažu štititi naše usluge na stranici, pomažu nam da pokazujemo oglase koji su Vama relevantni te kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo stanice te osigurali Vaše zadovoljstvo njezinim korištenjem u budućnosti.

Nužni: neki kolačići su potrebni kako biste mogli vidjeti i koristiti sve elemente naše web stranice. Oni nam omogućavaju održavanje korištenja, log in i sigurno navigiranje stranicom. Oni ne prikupljanju i ne čuvaju Vaše osobne podatke.

Na primjer, ti kolačići Vam omogučavaju da kreirate svoj korisnički račun, da dodate proizvode u svoju košaricu te ih platite na siguran način.

Statistički: Ovi kolačići čuvaju informacije kao što su broj posjeta web stranici, broj unikatnih posjeta, koje su stranice posjećenije od drugih, izvor posjeta stranici itd. Ove nam informacije pomažu razumjeti i analizirati kvalitetu naše web stranice i gdje je treba poboljšati.

Marketinški: Naša web stranica pokazuje određene oglase naših sponzora. Ovi kolačići nam služe za personaliziranje oglasa koje vidite prema Vašem dosadašnjem korištenju stranice. Pomoću tih kolačića znamo koji su Vam sponzori zanimljivi a koji ne, pomoću njih mjerimo uspješnost naših oglašivaćkih kampanja. Informacije iz tih kolačića mogu biti korištene od strane naših sponzora kako bih popravili kvalitetu svojih oglasa te kako bi Vam pokazali svoje oglase na Vašim internet pretraživaćima i njihovoj web stranici.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim funkcionalnostima stranice koji nisu osnovni. Na primjer ti kolačići nam omogučavaju da dodamo video sadržaj na našu web stranicu kao i djeljenje sadržaja sa naše web stranice na društvene mreže.

Preferencijalni: Preferencijalni kolačići pomažu nam razumjeti Vaše preference kada se radi o pretraživanju naše stranice, Vašoj preferenci jezika na kojemu čitate našu stranicu te valuti. Oni nam pomažu unaprijediti Vaše korisničko iskustvo stranice kod budućih posjeta stranice.

Google prikuplja podatke putem naše upotrebe Google Analyticsa na našoj web stranici.

Google koristi ove podatke, uključujući IP adrese i podatke o kolačićima, u razne svrhe, poput poboljšanja Google Analyticsa. Podaci se anonimno dijele s Googleom.

Da biste saznali više o tome koje podatke Google prikuplja, kako ih koristi i kako kontrolirati podatke poslane Googleu, posjetite stranicu Googleova pravila o privatnosti.

Google Analytics možete isključiti instaliranjem sljedećeg dodatka za preglednik: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Uz vaše dopuštenje, naša web stranica koristi Facebook Pixel praćenje konverzija.

Na taj način možemo pratiti vaše kretanje kada kliknete na Facebook oglas i pratiti učinkovitost Facebook oglasa za statistiku i istraživanje tržišta. Podaci koje prikupljamo potpuno su anonimni.

Međutim, prikupljene podatke Facebook pohranjuje i obrađuje (u skladu s njihovim pravilima o korištenju podataka, koje se mogu naći na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/about/privacy/).

Facebook praćenje konverzija omogućuje Facebooku i njegovim partnerima da vam prikazuju oglase na i izvan Facebooka.

Kolačić u tu svrhu bit će pohranjen na vašem računalu. (Ako želite otkazati svoj pristanak, posjetite vezu: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/).

Podatke dijelimo s našim računovođama u porezne svrhe. Na primjer, dijelimo račune koje izdajemo i primamo s našim računovođama u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

Osobni podaci prikupljeni na temelju obrasca za kontakt su: ime i prezime, e-mail, telefonski broj, naziv tvrtke.

Osobni podaci prikupljeni na temelju prijavnice i obrasca za kupnju: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, država, telefonski broj.

Automatski prikupljamo podatke u datotekama dnevnika poslužitelja, kao što su vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Te podatke koristimo za upravljanje našim web mjestima i našim tehničkim rješenjima, za razumijevanje načina na koji posjetitelji kreću kroz naše web stranice i usluge i za poboljšanje vašeg iskustva dok koristite naše web stranice i usluge.

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

pravo na pristup podacima i pristup podacima
pravo na informiranje o obradi osobnih podataka
pravo na prenosivost podataka
pravo na povlačenje pristanka
pravo na prigovor
pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju da su podaci nepotpuni ili netočni
pravo na brisanje u slučajevima kao što je prestanak svrhe obrade, povlačenje pristanka ili u
slučaj prigovora

Ako želite ostvariti neko od gore navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca na našoj stranici za kontakt.

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog ili nezakonitog rukovanja te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja.

Kada pružate svoje osobne podatke putem našeg web mjesta, ti se podaci šalju putem Interneta sigurno koristeći visokokvalitetnu enkripciju i pohranjuju se na našim sigurnim poslužiteljima smještenim u EU.

Lanterna restaurant and apartments poduzima sve sigurnosne mjere radi zaštite korisničkih podataka, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka i pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su potrebni za obavljanje poslovnih aktivnosti.

Osobni podaci dani Lanterna restaurant and apartments prilikom slanja upita ili mrežne rezervacije čuvat će se tijekom trajanja web stranice.

Svi podaci dostavljeni Lanterna restaurant and apartments prilikom slanja upita ili internetske rezervacije na web mjestu uništit će se najkasnije kad se zatvori.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koje njihove osobne podatke obrađuje Lanterna restaurant and apartments ili ih promijeniti ili izbrisati slanjem zahtjeva na info@lanterna.hr.

U slučaju promjena povezanih s politikom privatnosti, obavijest će se objaviti na naslovnoj stranici web stranice radi upoznavanja korisnika.

Lanterna restaurant and apartments

Vlasnica: Marija Bobić
Pašman 28
23262, Pašman
Hrvatska
tel: +385 95 517 1827
info@lanterna.hr
www.lanterna.hr

 

Posljednje ažuriranje: 27.4.2022.