Obiteljski restoran sa 40 godina dugom tradicijom u ugostiteljstvu, turizmu i kulinarstvu.

Kultni status restorana Lanterna na otočkoj kulinarskoj karti ostvarili su njegovi osnivači i vlasnici, Danica i Božo Bobić, njihova predana obitelj,  kći Marija, koja je ne samo s ponosom preuzela “kulinarsku štafetu” već i podigla ljestvicu kvalitete i usluga. Udahnula je u obiteljski biznis millenialski duh nove generacije i pretvorila Lanternu u all inclusive turistički biznis.

paprika
krumpir
rakovi
buča
smokva

Naš obiteljski restoran Lanterna poslužuje domaću hranu iz našeg vrta te lokalno uhvaćenu svježu ribu. Odmah iznad restorana nalazi se naših 8 vrlo dobro opremljenih apartmana sa malom kuhinjom, pogledom na more i klima uređajima.

8

APARTMANA

10

ZAPOSLENIKA

10

USLUGA

1

RESTORAN

branje-maslina
garden-lanterna

Kada se prisjetimo uspomena iz prošlosti i trenutaka odmora i užitka, smijeha i čistog opuštanja, to su uvijek vremena koja smo proveli s obitelji i prijateljima putujući na prekrasna mjesta, kušajući slasna jela i osjetivši mirise koji nas podsjećaju na ta putovanja.

Posjet restoranu Lanterna na otoku Pašmanu, u gradu Pašmanu, jedna je stanica na tom putovanju u prošlost jer smo tamo upoznali drage ljude s kojima smo se sprijateljili, uživali u okusima i mirisima čiste prirode i zaista imali izvanredan odmor. . I želimo to ponoviti!

Gosti se vraćaju u naš popularan i osebujan restoran više od 40 godina, ostarili su i sazrijeli zajedno s nama, osnovali svoje obitelj a svoju ljubav prema okusima i mirisima Pašmana, Hrvatske i Mediterana prenijeli na svoju obitelj i prijatelje.

KOMENTARI GOSTIJU

Pašman me podsjetio na mirne praznike koje sam imala kad sam bila dijete. Divno smo se proveli boraveći u vašem apartmanu u Lanterni. Apartman ima prekrasan pogled na plažu i more. Savršen je za obitelji s malom djecom. Otok Pašman je vrlo miran s prekrasnom prirodom i vrlo čistim morem. Marija i njezina obitelj bili su vrlo ljubazni i srdačni i činilo se kao da smo stari prijatelji. Hvala na prekrasnom odmoru i vidimo se sljedeće godine.

Adela Smailagic

apartments guest

Ausgezeichnet, alle waren begeistert. Fischplatte, Rindfilet, Beilagen, Tintenfisch - alles erste Klasse, und das bei dem Ausblick. Preis für 4Erw. + 2Kinder Gesamt 500kn - das war es auf jeden Fall wert. Wurden von der Chefin bedient, super Service, authentisch freundlich, nicht aufgesetzt.

Martin Schwaigkofler

restaurant guest